Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Mate 20 Pro φωτογραφίζεται τυχαία κατά τη διάρκεια της IFA 2018

Το Mate 20 Pro φωτογραφίζεται τυχαία κατά τη διάρκεια της IFA 2018

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν εντελώς ανορθόδοξο τρόπο, και ουσιαστικά κατά τύχη, το επόμενο Mate 20 της Huawei “πιάστηκε” σε φωτογραφια.

Κάποιος παρατηρητικός αναγνώστης, εντόπισε τη συσκευή σε μια τυχαία φωτογραφία, στα χέρια ενός ανθρώπου που από ότι φαίνεται είναι υπάλληλος της ίδιας της Huawei. Οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν πολλές από τις λεπτομέρειες για την ίδια τη συσκευή, αφού είναι στο εσωτερικό θήκης, όμως επιβεβαιώνεται η ύπαρξη τριών καμερών στο πίσω μέρος του, και μάλιστα σε μια εντελώς διαφορετική διάταξη από αυτή του P20 pro.

Αντίστοιχα, οι πληροφορίες που ήθελαν τη Huawei να επαναφέρει την θύρα 3.5 mm για τα ακουστικά, φαίνεται να ισχύουν, αφού η θύρα είναι εμφανής στο πάνω μέρος του Mate 20. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποια από τις εκδόσεις της συσκευής φαίνεται στη φωτογραφία, παραδοσιακά όμως η Huawei φέρνει στην Ευρώπη την Pro έκδοση, και με δεδομένο ότι η συσκευή εμφανίστηκε στη Γερμανία, πιθανότατα βλέπουμε το Mate 20 Pro.

Η θήκη τώρα, φαίνεται να είναι σχεδιασμένη περισσότερο για να κρύβει τη συσκευή, και λιγότερο για να είναι πρακτική, αφού δεν υπάρχει στο πίσω μέρος αλλά ούτε και μπροστά, υποδοχή για τον αισθητήρα αποτυπωμάτων. Οι πληροφορίες θέλουν τη Huawei να τον ενσωματώνει στην οθόνη του Mate 20, όμως προς το παρόν αυτό δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί με κάποιον τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε στην κανονική φωτογραφία να μην φαίνεται ποιος είναι ο συγκεκριμένος “τυχερός” κάτοχος του Mate 20 Pro, αφού σίγουρα θα πρέπει να εξηγήσει και πιθανότατα να… Απολογηθεί για την κυκλοφορία του σε δημόσιο χώρο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights