Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Διπλάσια η κίνηση δεδομένων φέτος το καλοκαίρι στο δίκτυο της WIND

Διπλάσια η κίνηση δεδομένων φέτος το καλοκαίρι στο δίκτυο της WIND

απο Kostas Gliatiotis

Αυξημένη ήταν και φέτος το καλοκαίρι η κατανάλωση δεδομένων από Έλληνες και ξένους επισκέπτες που δεν σταμάτησαν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για κάθε σταθμό των καλοκαιρινών διακοπών τους στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου της WIND, το αποκορύφωμα της καλοκαιρινής σεζόν ήταν o Αύγουστος και ειδικότερα η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου με την επικοινωνία να απογειώνεται και τα δεδομένα στο Δίκτυο 4G & 4G+ να διπλασιάζονται σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Χαλκιδική, Πελοπόννησος, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Ιόνιο και Κυκλάδες φιλοξένησαν τους πιο δραστήριους επικοινωνιακά  επισκέπτες και συνέβαλαν στην αύξηση (45%) της κίνησης δεδομένων του δικτύου.

Την ημέρα του 15-Αύγουστου το δίκτυο της WIND διεκπεραίωσε πάνω από 17 εκατομμύρια κλήσεις από τις οποίες προέκυψαν πάνω από 250 χιλιάδες ώρες συνομιλίας ενώ ταυτόχρονα διαχειρίστηκε περισσότερα από 140TB δεδομένων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ούτε οι φετινοί παραθεριστές αποχωρίστηκαν τα social media, με το YouTube να αναδεικνύεται πρωταθλητής με 22% επί του συνόλου της διαδικτυακής επικοινωνίας ενώ ακολούθησαν  Facebook με 19% και Instagram με 12%.

Την ίδια εμπιστοσύνη στο Δίκτυο της WIND επέδειξαν και οι ξένοι επισκέπτες της χώρας αυξάνοντας την κίνηση roaming 80% σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο. Τη μεγαλύτερη κατανάλωση σε δεδομένα είχαν οι Άγγλοι, ακολουθούμενοι από τους Ιταλούς, τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς.

Η WIND ενισχύει συνεχώς το δίκτυο 4G και 4G+ ώστε να υποστηρίζει ό,τι και όπως το χρειάζεται ο πελάτης στην καθημερινότητά του για να ζει τον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας όπου και αν βρίσκεται. Με συνεχιζόμενες επενδύσεις 100 εκατ. Ευρώ ετησίως σε δίκτυα νέας γενιάς, η WIND εξασφαλίζει στους συνδρομητές της χωρητικότητα και υψηλές ταχύτητες ώστε να υπάρχει άριστη εμπειρία όχι μόνο στην κάλυψη δικτύου αλλά και στη χρήση του mobile Internet σε ιδιαίτερα απαιτητικές περιόδους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights