Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Space Hellas στην 83η ΔΕΘ

Η Space Hellas στην 83η ΔΕΘ

απο Kostas Gliatiotis

Στο περίπτερο της Cisco, ο Σωτήρης Καραγιάννης Head of Technology Innovation, με την ομιλία «Cyber Security: Combatting Fraud and Monitoring Risk using hybrid cloud CiscoIntel Data Center technologies», θα παρουσιάσει τις λύσεις της Web-IQ, εταιρείας του ομίλου Space Hellas, στο πλαίσιο των Cisco Ecosystem Partner Solutions. Η παρουσίαση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13/9 στις 18.00 και το Σάββατο 15/9 στις 18.00.

Στο περίπτερο της Μicrosoft, ο Σωκράτης Κωστίκογλου Director IT, Applications και R&D, θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση «Empowering your cloud transformation journey: azure solutions & practices», την Πέμπτη, 13/9, ώρα 20.00  και την Παρασκευή, 14/9, στις 18.00.

Στην ημερίδα του ΕλληνοAμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα «Cyber Security & Data Protection», ο Σωτήρης Καραγιάννης, θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο, «Uncovering the blind spots of future digital risks».  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ΔΕΘ την Τετάρτη, 12/9, μεταξύ 14.00-18.00, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης (Αίθουσα Ολυμπιάς).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights