Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung προσθέτει στο Galaxy Note 8 εγγραφή σε SUPER SLOW MOTION με αναβάθμιση
Note 8

Η Samsung προσθέτει στο Galaxy Note 8 εγγραφή σε SUPER SLOW MOTION με αναβάθμιση

απο Kostas Gliatiotis

Αρκετά απρόσμενα, και χωρίς να είναι γνωστό ότι η κάμερα του Note 8 υποστηρίζει κάτι τέτοιο έστω και με περιορισμούς, η Samsung ξεκίνησε να διαθέτει μια αναβάθμιση λογισμικού που προσθέτει στη συσκευή δυνατότητες εγγραφής βίντεο με πολύ αργή κίνηση.

Τεχνικά, οι κάμερες στα Galaxy S9. S9+ και Note 9 έχουν τη δική τους ξεχωριστή μνήμη RAM πάνω στην ίδια τη κάμερα, προκειμένου να μπορούν να αποθηκεύσουν τόσο γρήγορα τα δεδομένα που χρειάζεται για την εγγραφή με 960 καρέ το δευτερόλεπτο. Η αναβάθμιση του Galaxy Note 8 δεν αναφέρει συγκεκριμένα τι ανάλυση θα έχει το βίντεο σε πολύ αργή κίνηση, ούτε για πόση ώρα θα διαρκεί η εγγραφή, οπότε δεν είναι ακόμα γνωστό το  πως η Samsung ξεπέρασε αυτόν τον τεχνικό περιορισμό.

Μέχρι στιγμής η αναβάθμιση ξεκίνησε να διατίθεται στην Γαλλία, και δυστυχώς οι συσκευές στη χώρα μας δεν έχουν λάβει αντίστοιχη ενημέρωση. Μαζί με το SUPER SLOW MOTION έχει προστεθεί και η δυνατότητα δημιουργία των… ARemoji με την μπροστινή κάμερα του Note 8, μια δυνατότητα που έτσι και αλλιώς δεν είναι ιδιαίτερα σημαντική και στις νεότερες συσκευές που την είχαν ήδη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights