Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Redmi Note 6 Pro εμφανίζεται σε Video

Το Redmi Note 6 Pro εμφανίζεται σε Video

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια τη Xiaomi, το επόμενο RedMi Note 6 pro έκανε ηδη την εμφάνιση του σε ένα βίντεο. Μάλιστα δεν πρόκειται για πρωτότυπη συσκευή, αλλά ένα πλήρως λειτουργικό Smartphone παραγωγής, και το βίντεο έχει συνολική διάρκεια 4 λεπτών περίπου.

Σε αυτό “αποκαλύπτεται” ο εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής, που δεν φαίνεται να εχει αλλάξει σημαντικά σε σύγκριση με το προηγούμενο Note 5 Pro. Η σημαντικότερη διαφορά βρίσκεται στην οθόνη, που πλέον έχει και εδώ Notch στο πάνω μέρος της, μαζί με αυξημένο μέγεθος 6.26 ιντσών αντί για 5.99 στην προηγούμενη έκδοση.

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του έχουν πλέον ανάλυση 12 Mpixels για τη βασική και … 20 Mpixels για την δεύτερη, ενώ όπως και στις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας έτσι και εδώ, υπάρχει πλέον αναγνώριση του σκηνικού της φωτογραφίας μέσω “τεχνητής νοημοσύνης”. Στο εσωτερικό του Redmi Note 6 Pro θα βρίσκεται και πάλι ο Snapdragon 636 και όχι ο λίγο ισχυρότερος Snapdragon 660, ενώ φαίνεται ότι η βασική έκδοση θα έχει 4 GB μνήμης RAM.

Το video φαίνεται να προέρχεται από την Ινδία, μια χώρα που έχει ιδιαίτερη σημασία για την Xiaomi, αφού είναι μια εντυπωσιακά μεγάλη αγορά στην οποία κατέχει και την πρώτη θέση σε πωλήσεις. Πιθανότατα η επίσημη παρουσίαση του να γίνει σύντομα και πάλι στην Ινδία, όπως και πολλές άλλες συσκευές της εταιρείας. Παραδοσιακά, στον υπόλοιπο κόσμο βλέπουμε στην συνέχεια μια ελάχιστα διαφορετική έκδοση προσαρμοσμένη σε διαφορετικές “ανάγκες”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights