Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung μελετά την κατάργηση των Galaxy J
galaxy-j6-in2mobile (6)

Η Samsung μελετά την κατάργηση των Galaxy J

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη χάσει ένα μέρος των πωλήσεων της, ειδικά στις χαμηλότερες κατηγορίες τιμής, η Samsung αναζητά τρόπους να αντιμετωπίσει αυτή την πτωτική πορεία. Μια από τις λύσεις που φαίνεται να σκέφτεται η εταιρεία είναι η κατάργηση της σειράς Galaxy J.

Τα Galaxy J3,j5, J7 και πλέον το Galaxy J6, αποτελούν τις οικονομικότερες συσκευές που έχει η Samsung διαθέσιμες στην αγορά, όμως η κατάργηση της σειράς δεν σημαίνει ότι θα πάψουν να υπάρχουν. Ο σκοπός της Samsung φαίνεται πως είναι να ενοποιήσει τα Galaxy J με την σειρά Galaxy A που θα επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει και πιο οικονομικές συσκευές. Προφανώς το πρόβλημα με τις πωλήσεις δεν είναι η ονομασία των Smartphones αλλά η τιμή και το τι προσφέρουν σε αυτή, οπότε μένει να δούμε πως ακριβώς σκοπεύει να βελτιώσει αυτό το “πρόβλημα” η εταιρεία.

Μαζί με τα Galaxy J, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung μετελτά τον τερματισμό και της σειράς Galaxy On. Οι συσκευές αυτής δεν έχουν έρθει ποτέ επίσημα στην Ευρώπη, και ουσιαστικά αποτελούν διαφορετικές εκδόσεις των Galaxy J που ήταν αποκλειστικά διαθέσιμες σε Online καταστήματα και σε Ασιατικές χώρες. Σε αυτή τη περίπτωση θα αντικατασταθούν όμως από μια νέα σειρά Galaxy M, τα Smartphones της οποίας θα τιμολογούνται αρκετά επιθετικα. Η Samsung φαίνεται να έχει αποφασίσει να μειώσει σημαντικά το περιθώριο κέρδους της, προκειμένου να αυξήσει τις πωλήσεις σε αριθμό συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights