Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η χωρητικότητα της μπαταρίας των νέων iPhone

Η χωρητικότητα της μπαταρίας των νέων iPhone

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η ίδια η Apple δεν ανακοινώνει επίσημα την χωρητικότητα της μπαταρίας σε κάθε ένα από τα νέα iPhone Xs, Xs Max και Xr, παραμένει υποχρεωμένη να δηλώσει τη χωρητικότητα αυτή σε αρχές πιστοποίησης από τις οποίες πρέπει να πάρει έγκριση για την κυκλοφορία του.

Συγκεκριμένα στην Κίνα λοιπόν, η Apple “αναγκάστηκε” να αναφέρει στις αρχές της χώρας την ακριβή χωρητικότητα κάθε μπαταρίας, και οι οποίες είναι οι εξής

  • iPhone XS Max: 3174 mAh
  • iPhone XS: 2658 mAh
  • iPhone XR: 2942 mAh

Αρχικά ενδιαφέρον έχει η χωρητικότητα αυτής του iPhone Xs Max, που αποτελεί την μεγαλύτερη που έχει χρησιμοποιήσει η Apple σε Smartphone μέχρι και σήμερα. Η μπαταρία του μικρού iPhone Xs είναι ελάχιστα μικρότερη από αυτή του προηγούμενου iPhone X, ενώ αυτή του iPhone Xr είναι αρκετά μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Η μπαταρία από μόνη της δεν εξασφαλίζει την καλή απόδοση της μπαταρίας, και ειδικά η Apple φημίζεται για την πολύ καλή παράδοση που έχει στον συγκεκριμένο τομέα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights