Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Άνοιξαν οι υποψηφιότητες για τον 9ο κύκλο World of Difference

Άνοιξαν οι υποψηφιότητες για τον 9ο κύκλο World of Difference

απο Kostas Gliatiotis

Το World of Difference, το πρόγραμμα που ενισχύει την νεανική απασχόληση σε ΜΚΟ της χώρας, ξεκινά τον 9ο κύκλο του αναζητώντας νέους και νέες που θα αξιοποιήσουν την τεχνολογία για το κοινό καλό. Tο Ίδρυμα Vodafone θα επιλέξει φέτος τους 10 εκείνους νέους που ή θα αξιοποιήσουν τεχνολογικά και ψηφιακά εργαλεία για να βελτιώσουν τη δράση και τον αντίκτυπο του έργου του ΜΚΟ, είτε θα εργαστούν για έναν ΜΚΟ που σχετίζεται με την τεχνολογία και την καινοτομία για καλό σκοπό.

Οι 10 νέοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν για ένα εξάμηνο στον οργανισμό της επιλογής τους, συνεισφέροντας ουσιαστικά με τις καινοτόμες ιδέες και τις τεχνολογικές τους γνώσεις στο κοινωνικό σύνολο. Ο μισθός των νικητών καλύπτεται εξολοκλήρου από το Ίδρυμα Vodafone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights