Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ανακοινώθηκε επίσημα το Xiaomi Note 6 Pro

Ανακοινώθηκε επίσημα το Xiaomi Note 6 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη κάνει την εμφάνιση του ακόμα και σε αναλυτικό Video στο Youtube, αλλά και σε Online κατάστημα για αγορά, το Redmi Note 6 Pro της Xiaomi ανακοινώθηκε επίσημα και από την ίδια την εταιρεία.

Όπως είναι αναμενόμενο, και λίγο πολύ ήδη γνωστό, οι διαφορές από το αμέσως προηγούμενο Note 5 Pro είναι περιορισμένες στους τομείς που χρειαζόταν. H βασικότερη διαφορά είναι η οθόνη στο μπροστινό μέρος που έχει πλέον διαγώνιο 6,21 ιντσών αντί για 5.99 στον προκάτοχο του. Βέβαια έχει πλέον Notch στο πάνω μέρος της, προκειμένου να μεγαλώσει σε μέγεθος χωρίς να αυξηθούν υπερβολικά οι διαστάσεις του Note 6 pro.

Για την κάμερα στο πίσω μέρος η Xiaomi έχει το ίδιο Setup με την βασική στα 12Mpixels και την δεύτερη στα 5 Mpixels που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες με θολό φόντο. Παρότι η εταιρεία αναφέρει ότι στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται η τεχνητή νοημοσύνη για την αναγνώριση σκηνικού, αυτό ήταν κάτι που υπήρχε σε μια από τις εκδόσεις του προηγούμενου Redmi Note 5. Το διάφραγμα στην κάμερα των 12Mpixels είναι πλέον f/1.9 αντί του F/2.2 στο Note 5, που και πάλι είναι κάτι που υπήρχε στην έκδοση του Note 5 που ήρθε και στη χώρα μας.

Μπροστά το Redmi Note 6 pro έχει πλέον δύο κάμερες, που φιλοξενούνται στο Notch, με 20 Mpixels ανάλυση για την μια και μόλις 2 Mpixels για τη δεύτερη που και εδώ χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες πορτραίτου.

Στα πιο τεχνικά χαρακτηριστικά, ο επεξεργαστής παραμένει ο ίδιος Snapdragon 636 της Qualcomm όπως και στην προηγούμενη συσκευή, ενώ πλέον η βασική έκδοση θα έχει 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου διαθέσιμα. Η μπαταρία θα είναι στα 4.000 mAh συνεχίζοντας την πολύ καλή παράδοση της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα. Το Redmi Note 6 Pro θα κοστίζει περίπου 215 δολάρια στη βασική του έκδοση, ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα και στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights