Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max ήρθαν στην WIND

Τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max ήρθαν στην WIND

απο Kostas Gliatiotis

Δώρο αξίας 50€ καθώς και δυνατότητα πληρωμής με έως και 48 άτοκες δόσεις περιμένουν όσους αποκτήσουν τα νέα iPhone Xs ή Xs Max από την WIND. Τα νέα μοντέλα της Apple είναι διαθέσιμα από σήμερα στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα και στο www.wind.gr.

Η WIND επιβραβεύει τους καταναλωτές για την προτίμησή τους, προσφέροντας ΔΩΡΟ αξίας 50€ για αγορά οποιουδήποτε Apple αξεσουάρ, με κάθε αγορά iPhone Xs ή iPhone Xs Max.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τις νέες εκδόσεις σε τιμές που ξεκινoύν από 1.229€ ή μόνο από 25,60€/ μήνα* για το iPhone Xs  και 1.339€ ή μόνο από 27,90€/μήνα* για το iPhone Xs Max, σε χρώματα space grey, gold και silver ή ακόμα φθηνότερα με κάποιο από τα προγράμματα συμβολαίου WIND.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.wind.gr ή στα καταστήματα WIND.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights