Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG παρουσίασε και επίσημα το V40 ThinQ

Η LG παρουσίασε και επίσημα το V40 ThinQ

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη επισημότητα, και αρχικά με περιορισμένη διαθεσιμότητα, η LG ανακοίνωσε το νέο της κορυφαίο Smartphone, το V40 ThinQ.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι σίγουρα οι 5 κάμερες συνολικά, από τις οποίες οι τρεις βρίσκονται στο πίσω μέρος του Smartphone. Η κάθε μια από αυτές έχει ξεχωριστή χρήση και δυνατότητες, με την βασική να διατηρεί την ανάλυση των 12 Mpixels, μεγαλύτερο σε μέγεθος αισθητήρα από τα G7 και V35, και ένα αρκετά “φωτεινό” f/1.5 διάφραγμα μαζί με OIS.

Η δεύτερη έχει το συνηθισμένο ευρύ οπτικό πεδίο όπως και όλες οι υπόλοιπες συσκευές της LG μέχρι και σήμερα, με ανάλυση 16 mpixels και μικρότερο φυσικό μέγεθος αλλά και χωρίς OIS. Η τρίτη κάμερα τώρα έχει 2Χ οπτικό zoom με τον τηλεφακό μπροστά της, κάτι που η LG προσφέρει για πρώτη φορά σε κορυφαία συσκευή της. Η ανάλυση είναι και εδώ στα 12 Mpixels με ένα f/2.4 διάφραγμα για τον φακό της. Μέχρι στιγμής, το V40 ThinQ είναι το πρώτο Smartphone που διαθέτει και τις τρεις διαφορετικές επιλογές για φωτογράφιση, ενώ σύμφωνα με την LG υπάρχει η δυνατότητα  ταυτόχρονης χρήσης τους, ώστε να βγαίνει αυτόματα φωτογραφία με την κάθε μια διαδοχικά.

Η LG επανέφερε την χρήση OLED οθόνης για το V40 ThinQ που πλέον έχει μέγεθος 6.4 ιντσών και υψηλή ανάλυση QHD+ με υποστήριξη για HD10, ενώ δυστυχώς ακολουθεί την τάση της αγοράς και έχει Notch στο πάνω μέρος της. Για τις δύο μπροστινές κάμερες, η εταιρεία έχει επιλέξει την ανάλυση των 8 και 5 Mpixels, και η βασική διαφορά τους είναι το ελάχιστα διαφορετικό οπτικό τους πεδίο, με αυτή των 5 να έχει το πιο ευρύ για …. ομαδικές Selfies.

Στο εσωτερικό βρίσκεται αναμενόμενα ο Snapdragon 845 της Qualcomm, με 6 GB μνήμης RAM και παραδόξως μόλις 64 GB αποθηκευτικού χώρου στην μια και μοναδική διαθέσιμη έκδοση. Παρόλα αυτά υπάρχει ευτυχώς υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.  Η μπαταρία φαίνεται να είναι σχετικά μικρή για ένα τόσο μεγάλο Smartphone, με μέγεθος 3.300 mAh ενώ τέλος, το V40 ThinQ είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68 αλλά υποστηρίζει και το σημαντικά πιο “αυστηρο” MIL-STD 810G πρότυπο για αντοχή σε όντως σκληρές συνθήκες χρήσης.

Η τιμή του θα είναι στα 900 περίπου δολάρια για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ παραδοσιακά η LG δεν ανακοινώνει διαθεσιμότητα αναλυτικά, αφού οι συσκευές της κυκλοφορούν σταδιακά ανά χώρα και region.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights