Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Google παρουσίασε επίσημα τα Pixel 3 και Pixel 3 XL

Η Google παρουσίασε επίσημα τα Pixel 3 και Pixel 3 XL

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από εντυπωσιακά πολλές διαρροές, μέχρι και της συσκευασίας του μεγαλύτερου Pixel 3 XL, η Google έκανε σήμερα και επίσημη την ύπαρξη τους σε ειδική εκδήλωση. Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπάρχουν δύο συσκευές που προς τιμήν της Google διαφέρουν μόνο στο μέγεθος της οθόνης, τα Pixel 3 και Pixel 3 XL.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι ίδια και στις δύο συσκευές αφορούν το Hardware στο εσωτερικό τους και τις κάμερες που χρησιμοποιούν. Ξεκινόντας από την μια και μοναδική κάμερα στο πίσω μέρος, αυτή διατηρεί την ανάλυση των 12.2 Mpixels με έναν αρκετά μεγάλο αισθητήρα με μέγεθος στοιχείων 1.44 μm, οπτική σταθεροποίηση και έναν φακό με διάφραγμα f/1.8. Τα δύο Smartphones έχουν στο εσωτερικό τους τον ξεχωριστο επεξεργαστή εικόνας που έχει σχεδιάσει η ίδια η Google, και πιθανότατα θα χαρίζει στη μια αυτή κάμερα πολύ καλή απόδοση όπως και στα προηγούμενα Pixel 2.

Για την μπροστινή όψη τώρα, τα Pixel 3 και Pixel 3 XL έχουν δύο κάμερες, με ανάλυση 8 Mpixels και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η μια από αυτές έχει “φυσιολογικό οπτικό πεδίο 75 μοιρών και η δεύτερη έχει ευρυγώνιο φακό με οπτικό πεδίο 97 μοιρών για “ομαδικές” Selfies.

Από εδώ και πέρα όμως αρχζίζουν οι διαφορές, αφού το Pixel 3 XL έχει μεγαλύτερη οθόνη 6.3 ιντσών, με Notch στο πάνω μέρος που φιλοξενεί τις δύο κάμερες, ενω το μικρότερο Pixel 3 έχει μια πιο φυσιολογική οθόνη 5.8 ιντσών χωρίς Notch και με αναλογία πλευρών 18:9. Η ανάλυση τους είναι στα 2960×1440 pixels και 2160×1080 pixels αντίστοιχα, με την οθόνη του μεγαλύτερου Pixel 3 XL να έχει μεγαλύτερο μέγεθος αλλά και υψηλότερη ανάλυση.

Στο εσωτερικό και των δύο βρίσκεται ο Snapdragon 845 της Qualcomm, χρονισμένος όμως ελαφρώς χαμηλότερα στα 2.5 GHz για τους “μεγάλους” Kryo 385 Gold πυρήνες του. Παραδόξως η μνήμη RAM έχει μείνει στα 4 GB και για τις δύο συσκευές, χωρίς επιλογή για μεγαλύτερη χωρητικότητα, όπως και ο αποθηκευτικός χώρος στα 64 ή 128 GB χωρίς όμως να υπάρχει υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD.

Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη από τις 2 Νοεμβίου, όμως η χώρα μας συνεχίζει να μην περιλαμβάνεται σε αυτές που θα εισαχθεί επίσημα κάποιο από τα δύο. Η τιμή τους τουλάχιστον σε δολάρια θα είναι στα 799 δολάρια για το μικρό Pixel 3 και στα 900 δολάρια για το μεγαλύτερο Pixel 3 XL.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights