Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Qualcomm ανακοίνωσε τον Snapdragon 675 με έμφαση στο Gaming
qualcomm

Η Qualcomm ανακοίνωσε τον Snapdragon 675 με έμφαση στο Gaming

απο Kostas Gliatiotis

Έναν ακόμα επεξεργαστή για την μεσαία κατηγορία τιμής παρουσίασε η Qualcomm, που εστιάζει περισσότερο στο Gaming και τις φωτογραφικές δυνατότητες. Ο Snapdragon 675 όπως είναι η ονομασία του, αποτελεί μια περιορισμένη βελτίωση του 670, έχοντας όμως μερικές χρήσιμες αλλαγές.

Αρχικά είναι ο πρώτος συνολικά επεξεργαστής της Qualcomm με τους νέους Kryo 460 πυρήνες επεξεργασίας, που βασίζονται στον A-76 της ARM, για βελτιωμένη απόδοση αλλά και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Ο Snapdragon 675 έχει μόλις δύο Kryo 460 στο εσωτερικό του, χρονισμένους στα 2.0 GHz, ενώ μαζί με αυτούς θα υπάρχουν και άλλοι έξι συνολικά Α-55 ώστε να διατηρείται η “8πύρηνη” διάταξη. Η κάρτα γραφικών παραμένει η ίδια Adreno 612, με βελτιώσεις όμως που σύμφωνα με την Qualcomm την κάνουν ιδανική για Gaming αφού υποστηρίζει πλήρως το Vulkan API, όπως και το Open GL ES 3.2.

Στον τομέα της φωτογραφίας τώρα, το Spectra 250 ISP στο εσωτερικό του Snapdragon 675 μπορεί να “οδηγήσει” έως και τρεις διαφορετικές κάμερες πλέον, με ανάλυση μέχρι 16 Mpixels για την κάθε μια ή μόνο μια κάμερα έως 25 Mpixels. Σύμφωνα με την Qualcomm ο Snapdragon 675 έχει ήδη αρχίσει να παραδίδεται σε κατασκευαστές, ώστε οι πρώτες συσκευές με αυτόν στο εσωτερικό τους να φτάσουν στην αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights