Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Mix 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Mix 3

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν πλέον αναμενόμενο, και μετά από μερικές διαρροές του σχεδίου και των χαρακτηριστικών του, η Xiaomi έκανε επίσημη την ύπαρξη του επόμενου της Mi Mix 3.

Η νέα συσκευή βασίζεται σε μια μεγάλη AMOLED Οθόνη 6.4 ιντσών, που καλύπτει το σύνολο της μπροστινής επιφάνειας. Για να το πετύχει αυτό, η xiaomi έχει ¨κρύψει” τις δύο κάμερες του Smartphone κάτω από την οθόνη, και αποκαλύπτονται με έναν Slide μηχανισμό που κουνάει ολόκληρη την οθόνη προς τα κάτω. Η ανάλυση για τις δύο μπροστινές κάμερες είναι στα 24 και  2 Mpixels, με την δεύτερη μικρότερη να είναι αποκλειστικά για υπολογισμό του βάθος πεδίου σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Για την πίσω όψη του Mi Mix 3 η Xiaomi έχει επιλέξει δύο πιο “λογικές” κάμερες, με ανάλυση 12 Mpixels και για τις δύο. Η βασική από αυτές έχει μεγάλο φυσικό μέγεθος με 1.4μm για κάθε φωτο-ευαίσθητο στοιχείο/ Pixel, και ένα αρκετά “φωτεινό” f/1.8 διάφραγμα στον φακό της. Η δεύτερη κάμερα έχει 2Χ οπτικό ζουμ με τηλεφακό, και το διάφραγμα του είναι πιο περιορισμένο στο f/2.4

 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε και πάλι τον ιδιαίτερα γρήγορο Snapdragon 845 της Qualcomm, με 6 GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση των 128 GB. Υπάρχει όμως και μια δεύτερη πιο εντυπωσιακή έκδοση με … 10 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Για την Ευρωπαϊκή αγορά η xiaomi έχει ετοιμάσει και μια ξεχωριστή 5G έκδοση του Mi Mix 3, η οποία θα έρθει στις αρχές του 2019, σε όσες χώρες όμως έχουν μέχρι τότε διαθέσιμο 5G δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.  Η βασική έκδοση με τα 6GB RAM θα κοστίζει περίπου 450 ευρώ, ενώ η ακριβότερη με τα 10 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι ακριβότερη προφανώς, στα 650 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights