Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lumia 960 : Φωτογραφίες ενός πρωτότυπου που δεν έφτασε στην παραγωγή

Lumia 960 : Φωτογραφίες ενός πρωτότυπου που δεν έφτασε στην παραγωγή

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πριν η Micorosft αποφασίσει και επίσημα να αποσυρθεί από την αγορά των Smartphones είχε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του αντικαταστάτη για το τελευταίο της Smartphone, το Lumia 950.

Το…. Lumia 960 όπως θα ονομαζόταν πιθανότατα η συσκευή, έφτασε όμως μέχρι το στάδιο του πρωτότυπου, και μία από αυτές τις συσκευές έκανε την εμφάνιση της σε φωτογραφίες. Όπως φαίνεται η Microsoft δεν είχε σκοπό να αλλάξει κάτι σημαντικό στην εξωτερική εμφάνιση, εκτός από το πλαίσιο της συσκευής που ήταν κατασκευασμένο απο αλουμίνιο αντί για πλαστικό .

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι το Lumia 960 θα βασιζόταν στον Snapdragon 820 που εκείνη την εποχή ήταν ο καλύτερος διαθέσιμος επεξεργαστής της Qualcomm και τουλάχιστον σε ισχύ θα ήταν ισάξιο με τον ανταγωνισμό του. Η οθόνη θα ήταν και αυτή πιθανότατα AMOLED τεχνολογίας, ενώ το πρωτότυπο έχει και μια pureview κάμερα των 20 mpixels στο πίσω μέρος του.

Παρότι η συσκευή φαίνεται να ήταν άριστη κατασκευαστικά και σε δυνατότητες, δεν κατάφερε να αλλάξει την απόφαση της Micorosft ενώ δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα είχε και καλύτερη τύχη στην αγορά από ότι τα Lumia 950 και Lumia 950 XL.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights