Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A9 : Σημαντικά φθηνότερο στην Ινδία

Samsung Galaxy A9 : Σημαντικά φθηνότερο στην Ινδία

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Galaxy A9 της Samsung με τις τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του, πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει να πωλείται στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη.

Το κόστος για την απόκτηση του θα είναι σχετικά υψηλό, λίγο πάνω από τα 600 ευρώ αρχικά, μια τιμή όμως που όπως φαίνεται θα είναι σημαντικά χαμηλότερη για τη συσκευή που θα πωλείται στην Ινδία.

Πιο συγκεκριμένα, μια καταχώρηση στην επίσημη σελίδα της Samsung αναφέρει τα 470 Ευρώ σαν την προτεινόμενη τιμή λιανικής για το Galaxy A9. Η εταιρεία προφανώς θεωρεί ότι η σημαντικά πιο ισχυρή οικονομικά αγορά της Ευρώπης μπορεί να “ανεχτεί” υψηλότερη τιμή για το νέο της κινητό με τις τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του.

Κατά πάσα πιθανότητα η Samsung εκμεταλλεύεται το μειωμένο κόστος κατασκευής αφού έχει γραμμή παραγωγής στην Ινδία, αλλά αναγνωρίζει ότι στη συγκεκριμένη αγορά οι ακριβές συσκευές έχουν μικρότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Η εταιρεία βρίσκεται σε μια συνεχή διαμάχη με την Xiaomi για την πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ινδία, με την Κινεζική εταιρεία να προσφέρει μια μεγαλύτερη γκάμα από φθηνότερες συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights