Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέο χρώμα Gradient Ice Blue για το Galaxy S9 στην Κίνα

Νέο χρώμα Gradient Ice Blue για το Galaxy S9 στην Κίνα

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι έχει πλέον αρκετούς μήνες στην αγορά, και σταδιακά μπαίνουμε στην περίοδο που θα αρχίσουν έντονα οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του, το Galaxy S9 και το S9+ απέκτησε μια ακόμα επιλογή σε χρώμα, το Gradient Ice Blue.

Το διαφορετικό αυτό χρώμα εκτός του ότι είναι αρκετά πιο εντυπωσιακό και διαφορετικό από τα μέχρι σήμερα συνηθισμένα της Samsung, ακολουθεί και την “τάση” της εποχής που θέλει τουλάχιστον μια χρωματική έκδοση σε πολλές προτάσεις του ανταγωνισμού της εταιρείας, να έχουν κάτι ανάλογο σε διαβάθμιση χρώματος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το νέο gradient ice blue χρώμα στα Galaxy S9 και S9+ είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην Κίνα, αφού στην Ασία γενικότερα είναι πιιο δημοφιλείς οι “δύχρωμες” εκδόσεις ακριβών συσκευών. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο δυστυχώς το αν και το πότε θα έρθει επίσημα στην Ευρώπη και τη χώρα μας το νέο χρώμα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η έκδοση που πωλείται στην Κίνα είναι διαφορετική και σε hardware, αφού βασίζεται στον Snapdragon 845 της Qualcomm.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights