Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Nova 4 με “τρύπα” στην οθόνη

Huawei Nova 4 με “τρύπα” στην οθόνη

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται ότι και πάλι, η πρώτη εταιρεία που θα φέρει στην αγορά κάτι νέο θα είναι η Huawei, και όχι η Samsung. Η εταιρεία δημοσίευσε πριν μερικές ώρες μια φωτογραφία του Nova 4, ενός Smartphone που πρόκειται να παρουσίασει στην Κίνα σε μερικές ημέρες στις 17 Δεκεμβρίου.

Η Samsung είχε παρουσίασε πριν λίγο καιρό ένα σετ από οθόνες, με διαφορετικές “λύσεις” για το που θα βρίσκεται η μπροστινή κάμερα, και αυτή με την τρύπα στην οθόνη ήταν μια από αυτές. Η εταιρεία είχε δηλώσει σχεδόν επίσημα ότι η πρώτη της συσκευή με οθόνη αυτού του είδους θα ήταν το Galaxy A8s, που επίσης προορίζονταν για την αγορά της Κίνας. Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι η Huawei θα είναι αυτή που θα καταφέρει να παρουσίασει έστω επίσημα το Nova 4, σαν την πρώτη συσκευή αυτού του είδους, αφού στην φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα φαίνεται ξεκάθαρα μια μικρή τρύπα στην αριστερή πάνω γωνία που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα.

Συνήθως τα Smartphones της σειράς Nova είναι μια διαφορετική έκδοση των εκάστοτε κορυφαίων συσκευών της εταιρείας, που προορίζονται αποκλειστικά για την αγορά της Ασίας. Πρακτικά το Nova 4 λοιπόν θα βασίζεται πιθανότατα και αυτό στον νεότερο και καλύτερο Kirin 980 επεξεργαστή της εταιρείας, ενώ εκτός Ευρώπης πιθανότατα θα το δούμε με κάποια διαφορετική ονομασία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights