Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung “τρέχει” να παρουσιάσει το Galaxy A8s

Η Samsung “τρέχει” να παρουσιάσει το Galaxy A8s

απο Kostas Gliatiotis

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η Huawei είχε σκοπό να παρουσιάσει στις 17 Δεκεμβρίου το Nova 4, την πρώτη της συσκευή με οθόνη που δεν έχει Notch, αλλά μόνο μια μικρή… τρύπα που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα.

Η Samsung ήταν η πρώτη που είχε “παραδεχθεί” την ύπαρξη ενός Smartphone με οθόνη αυτού του είδους, και μάλιστα είχε ανακοινώσει και την ονομασία του, που είναι Galaxy A8s. Αμέσως αφού η huawei ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του Nova 4, η Samsung από την πλευρά της έσπευσε να παρουσιάσει πρώτη το Galaxy A8s, αυτή τη φορά στις 10 Δεκεμβρίου.

Ο “αγώνας” αυτός δεν είναι καθόλου τυχαίος, αφού οι δύο εταιρείες θέλουν να καταφέρουν να πάρουν την “πρωτιά” στο ποια από τις δύο ανακοίνωσε έστω πρώτη ένα Smartphone με αυτό το είδος οθόνης. Το Galaxy A8s προορίζεται και αυτό για την αγορά της Κίνας αρχικά, προκειμένου να … δοκιμάσει την αποδοχή του κοινού σε οθόνες αυτού του είδους πριν την ευρύτερη διάθεση τους και στον υπόλοιπο κόσμο. Το Smartphone της Samsung φαίνεται ότι θα έιναι πιο “οικονομικό” αφού θα βασίζεται στον Snapdragon 710, μια μάλλον απαραίτητη κίνηση από την εταιρεία, αφού στην Κινεζική αγορά προτιμά πάντα λύσεις της Qualcomm λόγω καλύτερης συμβατότητας με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στη χώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights