Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ COSMOTE: Νέα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες με διπλάσια MB και περισσότερο χρόνο ομιλίας
cosmote

COSMOTE: Νέα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες με διπλάσια MB και περισσότερο χρόνο ομιλίας

απο Kostas Gliatiotis

Περισσότερα MB, που σε κάποια προγράμματα είναι έως και διπλάσια, για χρήση Internet από το κινητό και έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, προσφέρει η νέα σειρά προγραμμάτων κινητής για επαγγελματίες, COSMOTE Business Mobile. Η COSMOTE εμπλουτίζει συνολικά τις παροχές (χρόνο ομιλίας, MB, SMS) των προγραμμάτων της, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Business Mobile, διατίθενται σε πέντε επιλογές: Small, Medium, Large, Gold & Platinum. Τα νέα προγράμματα προσφέρουν έως 30GB Internet, έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την ΕΕ, έως 1.000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, καθώς και δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας Travel Pass. Επιπλέον, η COSMOTE με τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile προσφέρει περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων για μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Την τελευταία πενταετία, η κίνηση δεδομένων στα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες, μέσω του δικτύου κινητής της COSMOTE, έχει πενταπλασιαστεί, ενώ το 2018 η κίνηση των data των επιχειρησιακών συνδρομητών αναμένεται να φτάσει τα 5,6 petabyte.

Στο δίκτυο της COSMOTE, οι συνδρομητές έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MB τους ανά πάσα στιγμή με την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet, η οποία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data. Έτσι, οι χρήστες προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ μπορούν να αγοράσουν επιπλέον πακέτα data σε προνομιακές τιμές εφόσον το επιθυμούν.
Επιπλέον, με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος συμβολαίου COSMOTE Business Mobile, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, για ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων τους, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες και ο τιμοκατάλογος των προγραμμάτων: εδώ
COSMOTE: Το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στην Ελλάδα
Μέσα από τα νέα προγράμματα κινητής, οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.
Το δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet. Επίσης, έχει λάβει την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights