Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Nova 4 επίσημα με 48ΜΡ καμερα

Huawei Nova 4 επίσημα με 48ΜΡ καμερα

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ακριβώς είχε προγραμματίσει, η Huawei έκανε σήμερα και επίσημη την ύπαρξη του νέου Nova 4, με κάμερα 48ΜΡ στο πίσω μέρος του και τρύπα στην οθόνη για την μπροστινή κάμερα. 

Στο πίσω μέρος  του smartphone βρίσκονται συνολικά τρεις κάμερες, με την δεύτερη να έχει ανάλυση 16ΜΡ και υπερ ευρυγωνιο φακό με πιο περιορισμένο όμως f/2.2 διάφραγμα μπροστά του. Η Τρίτη είναι ακόμα μικρότερη στα 2 ΜΡ και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου σε φωτογραφίες με θολό φόντο. 

Το ασυνήθιστο είναι ότι υπάρχει και μια πιο «οικονομική» έκδοση του Nova 4 η οποία έχει μικρότερη βασική κάμερα στα 20ΜΡ ενώ οι άλλες δυο παραμένουν οι ίδιες.  

Η κάμερα τώρα στην μπροστινή όψη είναι μέσα σε μια τρύπα στην αριστερή γωνία της οθόνης  και έχει ανάλυση 25 ΜΡ σε όλες τις εκδόσεις του smartphone. Η ίδια η οθόνη είναι ένα IPS LCD panel με ανάλυση 2310 Χ 1080 pixels δεν σχετικά μεγάλη διαγώνιο 6.4 ιντσών . 

Στο εσωτερικό του Nova 4 βρίσκεται ο προηγούμενος Kirin 970 της Huawei που όμως συνδυάζεται με 8 GB μνήμης RAM. Το smartphone τρέχει όπως είναι αναμενόμενο την νεότερο έκδοση του EMUI 9 , και βασίζεται στο επίσης πιο πρόσφατο Android 9 Pie της Google . 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights