Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Εορταστικές προσφορές από το Banggood

Εορταστικές προσφορές από το Banggood

απο Kostas Gliatiotis

Ένα σύνολο από προϊόντα δώρου και όχι μόνο, που “ταιριάζουν” με την περίοδο των εορτών, έχει ετοιμάσει το Κινεζικό Banggood για όσους θέλουν να αγοράσουν από αυτό το επόμενο κινητό τους και όχι μόνο.

Στις προσφορές αυτές περιλαμβάνονται επίσης Smartbands από γνωστές και μη εταιρείες του χώρου, όπως και τα λιγότερο δημοφιλή Android TV Boxes που προσφέρουν SMART δυνατότητες σε παλαιότερες τηλεοράσεις.

Εορταστικές προσφορές Banggood

Το  Banggood προσφέρει ένα σύνολο από διαφορετικούς τρόπους αποστολής ανάλογα με το προϊόν και την αποθήκη στην οποία αυτό βρίσκεται, με αντίστοιχα μικρότερο ή μεγαλύτερο κόστος για την μεταφορά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights