Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Lenovo παρουσίασε το Z5s

Η Lenovo παρουσίασε το Z5s

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η παρουσία της Lenovo είναι σχετικά περιορισμένη στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία συνεχίζει να παρουσιάζει ενδιαφέροντα και πολλές φορές αρκετά ανταγωνιστικά Smartphones για την αγορά της Ασίας και όχι μόνο.

Το Lenovo Z5s είναι το νεότερο από αυτά, και είναι και η πρώτη συσκευή της εταιρείας με τόσο μικρό  notch στο πάνω μέρος της οθόνης του. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο ισχυρότερος επεξεργαστής που έχει διαθέσιμο η Qualcomm στην μεσαία κατηγορία τιμής, ο Snapdragon 710 και συνδυάζεται με 4 ή και 6 GB RAM ανάλογα με την έκδοση.

Στο πίσω μέρος του βρίσκονται συνολικά τρεις κάμερες,αριθμός που πλέον τείνει να γίνει συνηθισμένος στην μεσαία κατηγορία που ανήκει το Lenovo Z5s και όχι μόνο. Η βασικη από αυτές έχει ανάλυση 16 MP, η δεύτερη έρχεται με τηλεφακό για 2Χ ζουμ και μικρότερη ανάλυση στα 8ΜΡ ενώ η τρίτη από αυτές χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο και είναι ακόμα μικρότερη στα 5 ΜΡ.

Η οθόνη τέλος του Lenovo Z5s είναι αρκετά μεγάλη στις 6.3 ίντσες, είναι φυσικά τεχνολογίας LCD και η ανάλυση της είναι FullHD+ σύμφωνα με την εταιρεία, χωρίς συγκεκριμένη αναφορά στον αριθμό των… Pixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights