Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ One Plus 6 στα 426 δολάρια (με κουπόνι προσφοράς)

One Plus 6 στα 426 δολάρια (με κουπόνι προσφοράς)

απο Kostas Gliatiotis

Παροτι πλέον δεν αποτελεί την νεότερη και καλύτερη συσκευής της εταιρείας, το One Plus 6 συνεχίζει να είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον Smartphone που μάλιστα πωλείται πλέον και σε μια αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Το κινεζικό Banggood το προσφέρει αυτή τη στιγμή στα 426 δολάρια περίπου, μια τιμή που περιλαμβάνει την χρήση του κουπονιού  και μάλιστα αφορά την έκδοση με τα 128 GB αποθηκευτικού χώρου !

12bgop68

Η αποστολή του γίνεται όμως μόνο από την αποθήκη του Banggood στην Κίνα, κάτι που έχει πολύ συγκεκριμένους περιορισμούς. Η οικονομικότερη λύση πιθανότατα σημαίνει πλέον ελεγχο στο τελωνείο για το περιεχόμενο του πακέτου. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα επιλογής του Priority mail που θεωρητικά πάντα, έχει δημιουργηθεί για να “γλυτώνει” ο αγοραστής ακριβώς αυτό, κοστίζει όμως περίπου 18 δολάρια επιπλέον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights