Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε το Mi Play

Η Xiaomi παρουσίασε το Mi Play

απο Kostas Gliatiotis

Ένα νέο smartphone, σχεδιασμένο για τους φίλους του gaming παρουσίασε η Xiaomi πριν μερικές ωρες, το Mi Play.

Η συσκευή ανήκει στην οικονομική κατηγορία,ακόμα και με τα δεδομένα της Xiaomi αφού η επίσημη τιμή πώλησης του στην Κίνα θα είναι στα 150 δολάρια περίπου.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi play τώρα, περιλαμβάνουν μια LCD οθόνη 5.84 ιντσών με ανάλυση 2280×1080 pixels , στο πάνω μέρος της οποίας υπάρχει μόνο μια μικρή εγκοπή για την μπροστινή κάμερα.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Helio P35 της Mediatek, μια ασυνήθιστη επιλογή για τη Xiaomi, που ταιριάζει όμως με την κατηγορία τιμής. Με συνολικά 8 πυρήνες Α53 και μια powerVr GE8320 κάρτα γραφικών, θα συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM στη μια και βασική έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου

Η κάμερα φαίνεται να είναι λιγότερο σημαντικός τομέας, με την βασική από τις δυο στο πίσω μέρος να έχει ανάλυση 12ΜΡ και αυτή στην μπροστινή επιφάνεια να είναι στα 8ΜΡ.

Το Mi Play θα προσφέρεται με δωρεάν 10GB mobile data το μήνα για ένα χρόνο, μια προσφορά που φαίνεται ότι θα ίσχυει μόνο για την αγορά της Κίνας, στην οποία άλλωστε έχει και τη δυνατότητα για τέτοιου είδους συνεργασία η Xiaomi.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν και ποτέ θα διατεθεί και εκτός Κίνας το Mi play αν και κατά κανόνα η εταιρεία πάντα διαθέτει τις συσκευές της και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights