Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Night Mode και video με 960fps με αναβάθμιση στο Xiaomi M8
xiaomi mi 8

Night Mode και video με 960fps με αναβάθμιση στο Xiaomi M8

απο Kostas Gliatiotis

Η Global version του Mi 8 της Xiaomi, είναι η επόμενη συσκευή της εταιρείας που ξεκίνησε να λαμβάνει μια αναβάθμιση λογισμικού που φέρνει δύο πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το πρώτο από αυτό είναι το Night Mode, μια επιπλέον δυνατότητα στην εφαρμογή της κάμερας, για λήψη φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό. Η δυνατότητα λειτουργεί ακριβώς όπως και στο Mi Mix 3 της εταιρείας, και βγάζει συνεχόμενες φωτογραφίες με διαφορετικά επίπεδα έκθεσης στο φως, τις οποίες συνδυάζει σε ένα τελικό αρχείο.

Η δεύτερη δυνατότητα είναι αυτή της εγγραφής βίντεο σε πολύ αργή κίνηση με 960fps, για περίπου 02 δευτερόλεπτα. Το βίντεο στην συνέχεια αναπαράγεται σε κανονική ταχύτητα προκειμένου να προβάλλεται σε αργή κίνηση το στιγμιότυπο που έχει καταγραφεί με 960fps.

Μετά την κυκλοφορία του Mi mix 3, η Xiaomi είχε δεσμευθεί ότι θα φέρει με αναβάθμιση τις δυνατότητες αυτές και στο Mi 8 αλλά και στο Mi Mix 2s, αφού οι δύο συσκευές αυτές χρησιμοποιούν την ίδια βασική κάμερα με το νεότερο και καλύτερο Smartphone της εταιρείας. Η αναβάθμιση είναι μέρος του MIUI 10 που έτσι και αλλιώς “τρέχει” ηδη στο Mi 8.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights