Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το Fuchsia OS θα μπορεί να τρέξει Android εφαρμογές
fuchsia

Το Fuchsia OS θα μπορεί να τρέξει Android εφαρμογές

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Google αναπτύσει ένα ακόμα λειτουργικό σύστημα, με την κωδική ονομασία Fuchsia. Το λειτουργικό σύστημα αυτό σχεδιάζεται ώστε να μπορεί να τρέξει στην “ίδια” περίπου μορφή, σε Smartphones, Tablets αλλά και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Παρότι η παρουσιάση του Fuchsia OS απέχει ακόμα μερικά χρόνια πιθανότατα, και αντίστοιχα και η διάθεση του για συσκευές, μια καταχώρηση της Google στο Android Open Source Project δείχνει ότι η εταιρεία σκοπεύει να κάνει το λειτουργικό να μπορεί να τρέξει Android εφαρμογές.

Πιο συγκεκριμένα, η καταχώρηση προσθέτει σταδιακά στο Android την “υποδομή” ώστε το Fuchsia OS να μπορεί να τρεξει μια τροποποιημέν έκδοση του ART (Android Runtime). Η έκδοση αυτή φαίνεται ότι θα είναι και σημαντικά διαφορετική, αφού θα δημιουργεί ένα διαφορετικό “εκτελέσιμο” αρχείο με την κατάληξη .far, το οποίο σύμφωνα με την Google δεν θα δημιουργείται με βάση συγκεκριμένο Hardware. Η δήλωση αυτή σημαίνει πρακτικά ότι η υποστήριξη του ART θα είναι ανεξάρτητη από το ίδιο το λειτουργικό σύστημα, κάτι που θα κάνει δυνατή την χρήση του σε όλες τις συσκευές με το Fuchsia OS, όταν τελικά αυτό γίνει διαθέσιμο στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights