Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi με 48ΜΡ κάμερα θα παρουσιάσει η Xiaomi
redmi

Redmi με 48ΜΡ κάμερα θα παρουσιάσει η Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν αρκετά επίσημο τρόπο, μέσω της επίσημης σελίδας της στο Weibo, η Xiaomi έδειξε την πρόθεση της να παρουσιάσει τουλάχιστον ένα νέο Smartphone με 48ΜΡ κάμερα στο πίσω μέρος του.

Η εικόνα γράφει ανάποδα την λέξη Redmi, ενώ δείχνει ξεξάθαρα και το νούμερο 4800, σαν μια πιθανή ένδειξη της ανάλυσης της κάμερας που θα έχει το νέο Smartphone. Η Xiaomi θα παρουσιάσει τις νεες συσκευές στις 10 Ιανουαρίου σε ξεχωριστή εκδήλωση στην Κίνα, και μια από αυτές τουλάχιστον θα έχει την κάμερα με την υψηλή ανάλυση των 48ΜΡ.

Το Teaser αναφέρει ακόμα την πρόταση “νέο ανεξάρτητο Brand” κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι η Xiaomi θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Huawei με την Honor, και να διαχωρίσει τη σειρά Redmi σε ξεχωριστή “εταιρεία” με δικά της χαρακτηριστικά. Προφανώς και εδώ θα παραμείνει υπό την ιδιοκτησία της Xiaomi, και θα μοιράζεται με αυτή τον σχεδιασμό και τις τεχνολογικές εξελίξεις της “μαμάς” εταιρείας, όμως αν τελικά το ονομα Redmi αποτελέσει ξεχωριστό Brand θα είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη για την αγορά.

Για το event της παρουσιάσης, οι πληροφορίες θέλουν την Xiaomi να παρουσιάζει τις συσκευές της σειράς Redmi 7, αφού η αμέσως προηγούμενη σειρά Redmi 6 έχει ήδη μερικούς μήνες στην αγορά, και έχει φτάσει χρονικά στο σημείο που κατά παράδοση ανανεώνεται από την εταιρεία. Δεν είναι γνωστό αν θα δούμε το σύνολο των εκδόσεων Redmi 7, Redmi 7 Pro, Redmi 7 Note ή μόνο μερικές από αυτές, ενώ πάντα υπάρχει η πιθανότητα να είναι διαφορετικές από τις εκδόσεις που θα δούμε επίσημα στην Ευρωπαϊκή αγορά στο μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights