Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Mate 20 X έρχεται στην Αγγλία επίσημα
mate 20x

Το Mate 20 X έρχεται στην Αγγλία επίσημα

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι αρχικά είχε ανακοινωθει ότι το Mate 20X, η Gaming έκδοση του ισχυρότερου Smartphone της Huawei, δεν θα ερχόταν επίσημα στην Ευρώπη, η εταιρεία φαίνεται ότι “άλλαξε γνώμη”, και το φέρνει σε περιορισμένη ποσότητα.

Η Huawei φαίνεται ότι δοκιμάζει σταδιακά την εισαωγή του Mate 20X στην Ευρωπαϊκή αγορά, ξεκινώντας από την Αγγλία

Πιο συγκεκριμένα, το Mate 20X πωλείται από μια αλύσιδα καταστημάτων στην Αγγλία, μια από τις πιο ισχυρές οικονομικά χώρες στην Ευρώπη. Η τιμή πώλησης του είναι στις 799 λίρες Αγγλίας, μια τιμή που το κάνει έστω και λίγο οικονομικότερο από το Mate 20 Pro. Η μοναδική έκδοση που θα είναι διαθέσιμη είναι αυτή με τα 6 GB RAM και τα 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Είναι ιδιαίτερα πιθανόν η Huawei να επεκτείνει την διάθεση του Mate 20X και σε άλλες χώρες στην Ευρώπη, αν η ζήτηση του είναι αρκετά υψηλή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights