Αρχικη APPS / GAMES Το One UI σε Galaxy S9+

Το One UI σε Galaxy S9+

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S9, και το Galaxy S9+ της Samsung, έχουν ήδη ξεκινήσει να αναβαθμίζονται σε Android 9.0 Pie, και μαζί με αυτό ερχεται και το νεότερο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, το One UI. Οι συσκευές που έχουν πουληθεί επίσημα στην χώρα μας δεν έχουν αρχίσει ακόμα να λαμβάνουν την αναβάθμιση, https://www.instagram.com/mobilous/όμως ένας αναγνώστης μας είχε την καλή διάθεση να μας στείλει μερικά Screenshot από το Galaxy S9+ του, με μερικές από τις αλλαγές που φέρνει το One UI.

Αυτό που είναι άμεσα εμφανές είναι ότι το νέο γραφικό περιβάλλον έχει τροποποιημένη εμφάνιση, με πιο “στρογγυλά” εικονίδια, που θεωρούνται πιο φιλικά στο μάτι και ευχάριστα στην προβολή τους. Το Android 9.0 έχει την δυνατότητα προσαρμογής του σχεδίου για κάθε εικονίδιο, μια δυνατότητα που έτσι και αλλιώς χρησιμιοποιεί η Samsung στις συσκευές που υποστηρίζουν διαφορετικά θέμα εμφάνισης.

Το ίδιο ισχύει και για τον πίνακα ειδοποιήσεων, ενώ η Samsung τονίζει ότι έχει σχεδιάσει το One UI με τέτοιο τρόπο, ώστε το περιεχόμενο που προβάλλεται και μπορεί ο χρήστης να το επιλέξει, να βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης, όπου είναι και πιο εύκολο να το φτάσει με το δάχτυλο του. Ειδικά σε Smartphones με μεγάλη οθόνη, αυτό είναι πιθανόν να βελτιώσει πρακτικά την καθημερινότητα με το νέο γραφικό περιβάλλον.

Υπάρχουν ακόμα πολλά μικρά “σημεία” όπου πρέπει να βελτιωθεί το νέο γραφικό περιβάλλον, αφού φαίνεται να απουσιάζουν ή να έχουν αλλάξει θέση ρυθμίσεις όπως η προβολή του ποσοστού της μπαταρίας στην οθόνη. Σε κάθε περίπτωση, το One UI είναι η σημαντικότερη αλλαγή που έχει κάνει η Samsung στο γραφικό περιβάλλον των συσκευών της τα τελευταία χρόνια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights