Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ 4k Video στα 60fps έρχεται με αναβάθμιση στο Pocophone F1
pocophone f1

4k Video στα 60fps έρχεται με αναβάθμιση στο Pocophone F1

απο Kostas Gliatiotis

Μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε η ομάδα που ασχολείται με το λειτουργικό του Pocophone F1 της Xiaomi, και αφορούν μελλοντικές βελτιώσεις στις δυνατότητες εγγραφής βίντεο.

Το πρώτο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι το Smartphone θα αποκτήσει και αυτό το δικό του Night Mode για την λήψη φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό, ενώ μαζί με αυτό θα προστεθεί και η δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε πολύ αργή κίνηση με 960fps.

Οι Developers ομως του Pocophone F1 έχουν στα αμέσως επόμενα σχέδια τους και την προσθήκη εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4k με 60 καρέ το δευτερόλεπτο, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν προσφέρεται από όλα τα High end SMartphones της αγοράς. Στα χρήματα που κοστίζει το Pocophone F1 θα είναι το πρώτο της κατηγορίας του με όλες αυτές τις δυνατότητες συνολικά, κάτι που δείχνει την “δέσμευση” της Xiaomi στο να συνεχίσει να το υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ανθρώπων της εταιρείας, το Night Mode και η εγγραφή με 960fps θα διατεθούν με αναβάθμιση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ για την δυνατότητα εγγραφής σε 4k με 60fps οι ιδιοκτήτης του Pocophone F1 θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα, μέχρι την επόμενη αναβάθμιση λογισμικού στα μέσα Φεβρουαρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights