Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Nokia 8 Scirocco αναβαθμίζεται σε Android 9.0 Pie

Το Nokia 8 Scirocco αναβαθμίζεται σε Android 9.0 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Με σχετική καθυστέρηση που ξεπέρασε τον ένα μήνα, το ακριβότερο smartphone της HMD global αυτή τη στιγμή, το Nokia 8 Scirocco, αναβαθμίζεται σε Android 9.0 Pie.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει αρχικά ότι η αναβάθμιση θα διατεθεί στα μέσα Νοεμβρίου, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά πράξη, αφού φαίνεται ότι υπήρχαν προβλήματα με την λειτουργία της .

Το Nokia 8 scirocco παρότι είναι το ακριβότερο smartphone που έχει η εταιρεία στην αγορά, αναβαθμίζεται μετά τα Nokia 8 και Nokia 6.1 με ακόμα και το 5.1 plus να έχει ήδη αναβαθμιστεί.

Η νεότερη έκδοση φέρνει όλες τις αλλαγές του λειτουργικού συστήματος της google , όπως τη βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας και φυσικά την πλοήγηση στο μενού με gestures αντί για πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης.

Όπως πάντα, η αναβάθμιση διατίθεται σταδιακά στις συσκευές άμα την Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να περάσουν μερικές ημέρες η ακόμα και εβδομάδες μέχρι να διατεθεί σε όλα τα Nokia 8 scirocco που έχουν πουληθεί.

test test test test test

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights