Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Με 15W φορτιστή στην Κίνα τα δύο Galaxy S10
Galaxy s10

Με 15W φορτιστή στην Κίνα τα δύο Galaxy S10

απο Kostas Gliatiotis

Είναι δεδομένο πλέον ότι όσο πλησιάζει η ημερομηνία παρουσίασης των Galaxy S10 από τη Samsung, τόσο θα αυξάνονται οι “διαρροές” κάθε είδους, κάθε φορά για κάποια από τις διαφορετικές εκδόσεις του.

Η νεότερη από αυτές έρχεται από την Κίνα, όπου δύο διαφορετικά μοντέλα του Galaxy S10 πέρασαν από την TENAA, την Αρχή πιστοποίησης της χώρας, για ηλεκτρονικά προϊόντα. Ο κωδικός μοντέλου είναι SM-G9730 και SM-G9750 αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για την “μεσαία” και την μεγαλύτερη από τις τρεις εκδόσεις του Smartphone. Το περίεργο εδώ είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καταχώρηση για την μικρότερη “Lite” έκδοση του Galaxy S10, τουλάχιστον στην Κινεζική ΤΕΝΑΑ.

Στην καταχώρηση όμως, αναφέρεται και το είδος του φορτιστή που θα έρχεται μαζί με το Galaxy S10 στην συσκευασία του, και αυτός θα είναι ένας σχετικά “μικρός” ταχυφορτιστής των 15W. Πρόκειται για τον ίδιο φορτιστή που χρησιμοποιεί η Samsung εδώ και αρκετά χρόνια πλέον, από την παρουσιαση του Galaxy note 4, του πρώτου της Smartphone που υποστήριζε ταχεία φόρτιση. Οι συσκευές της εταιρείας χρησιμοποιούν το Adaptive Fast Charging πρώτυπο που έχει σχεδιάσει η ιδια, και είναι ταυτόχρονα συμβατό και με την αρκετά παλιά πλέον 2.0 έκδοση του Quick Charge της Qualcomm.

Το ότι οι συσκευές θα έχουν αυτόν τον φορτιστή στην συσκευασία τους, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα μπορούν να φορτίσουν ακόμα πιο γρήγορα, όμως συνήθως σε ένα τόσο ακριβό Smartphone, οι εταιρείες δίνουν μαζί έναν φορτιστή που να μπορεί να το φορτίσει όσο το δυνατον πιο γρήγορα. Αν η Samsung “επιμείνει” στην χρήση του AFC και στα Galaxy S10, προφανώς και δεν θέλει να εμπλακεί στην κόντρα για το ποια εταιρεία έχει την πιο γρήγορη φόρτιση, μια επιλογή που έχει τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

kilkaboy kilka 18/01/2019 - 14:13

κοιτάξτε αυτό το τηλέφωνο – https://www.deviceranking.gr/phone/8589/oukitel-k10000-pro
είναι πιο ισχυρό από την άποψη της μπαταρίας

Reply
Kostas Gliatiotis 18/01/2019 - 16:10

Σαφώς, αλλά συνολικά σαν συσκευή δεν έχει καμία σχέση με τα επόμενα Galaxy S10 🙂

Η ουσία του συγκεκριμένου άρθρου είναι ότι μετά από τόσα χρόνια η Samsung δεν έχει βελτιώσει την τεχνολογίας ταχείας φόρτισης που χρησιμοποεί στις συσκευές της.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights