Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Google Pixel 3 Lite εμφανίζεται σε βίντεο
pixel 3 lite

Το Google Pixel 3 Lite εμφανίζεται σε βίντεο

απο Kostas Gliatiotis

Τα δύο νεότερα Google Pixel 3 και Pixels 3 XL είχαν εμφανιστεί εντυπωσιακά πολλές φορές σε διαρροές πριν την επίσημη παρουσίαση τους από την Google, σε σημείο μάλιστα να έχουν ήδη δοκιμαστεί και σε αναλυτικά βίντεο. Το ίδιο φαίνεται ότι πρόκειται να συμβεί και με το Pixel 3 Lite της εταιρείας, που χωρίς η ίδια να έχει παραδεχθεί ακόμα επίσημα την ύπαρξη του, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ένα ιδιαίτερα αναλυτικό βίντεο.

Στο βίντεο βλέπουμε ότι η συσκευή είναι μια όντως μικρότερη σε μέγεθος έκδοση του Pixel 3, ενώ έχει και διαφορές στο εσωτερικό του. Πιο συγκεκριμένα η οθόνη έχει μικρότερο μέγεθος περίπου 5.5 ιντσών (5.46 για την ακρίβεια…) και ανάλυση 2160 x 1080 pixels, αφού προφανώς και το Pixel 3 Lite δεν πρέπει να ανταγωνίζεται τις μεγαλύτερες εκδόσεις σε αυτόν τον τομέα.

https://www.youtube.com/watch?v=pwaT4u-1Y60

Ο επεξεργαστης στο εσωτερικό του είναι ο Snapdragon 670, μια από τις ισχυρότερες λύσεις της Qualcomm για την μεσαία κατηγορία τιμής, ενώ όπως συνηθίζει δυστυχώς η Google, συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM. Οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να διαθέτει και μια έκδοση με μεγαλύτερη RAM στα 6 GB, όμως μένει να δούμε κατά πόσο αυτό θα γίνει και στην πράξη, αφού τα Pixel 3 κα Pixel 3 XL δεν έχουν ακόμα αντίστοιχη έκδοση

Το Pixel 3 Lite έχει αρκετές ακόμα αλλαγές, όπως η απουσία των στερεοφωνικών ηχείων που έχουν οι ακριβότερες εκδόσεις. Όμως έχει την δική του 3.5 Mm θύρα ακουστικών, κάτι που για τους δικούς της λόγους η Google αφαίρεσε από τις δύο ακριβότερες εκδόσεις. Το πλήκτρο ενεργοποίησης είναι στο πάνω μέρος του Smartphone, σε μια ασυνήθιστη θέση πλέον, όμως με δεδομένο το ότι το μέγεθος του είναι σημαντικά μικρότερο, πιθανόν να είναι βολικό σε αυτό το σημείο.

Η πίσω όψη είναι και εδώ κατασκευασμένη από γυαλί, και μένει να δούμε αν η Google έχει διορθώσει το σημαντικό πρόβλημα με την ευαισθησία σε γρατζουνιές που έχουν τα δύο μεγαλύτερα Pixel 3, ειδικά στο μαύρο χρώμα τους. Στο βίντεο αναφέρεται τέλος, ότι το Pixel 3 Lite θα παρουσιαστεί επίσημα στο Google I/O, το συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας που πραγματοποιείται την άνοιξη κάθε χρόνο, και θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά από αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights