Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Foxconn απέλυσε 50.00 εργαζομένους λόγω μειωμένων πωλήσεων στην αγορά των Smartphones

Η Foxconn απέλυσε 50.00 εργαζομένους λόγω μειωμένων πωλήσεων στην αγορά των Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Η Foxconn αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που κατασκευάζουν Smartphones για λογαριασμό άλλων εταιρειών όπως είναι η Apple και όχι μόνο.

Σύμφωνα με αναφορές από την Κίνα, η εταιρεία απέλυσε νωρίτερα από το συνηθισμένο, συνολικά 50.00 εργαζόμενους που υπό κανονικές συνθήκες κρατάει με μηνιαία συμβόλαια μέχρι και τα μέσα κάθε χρονιάς. Μάλιστα οι απολύσεις έγιναν συγκεκριμένα σε εργοστάσιο της FoxConn στην Κινεζική επαρχεία Zhengzhou, που παράγει το μεγαλύτερο μέρος των iPhones που κατασκευάζει η εταιρεία για λογαριασμό της Apple.

Αυτό δείχνει ότι πιθανότατα η Αμερικάνικη εταιρεία έχει όντως μειώσει σημαντικά τις παραγγελίες της για νέα iPhones, και η FoxConn από την πλευρά της δεν “χρειάζεται” πλέον το προσωπικό που είχε προσλάβει για αυτή τη δουλεία. Στην Κινεζική αγορά εργασίας, θεωρείται συνηθισμένο φαινόμενο για αρκετό κόσμο να εργαζεται σε εταιρείες όπως η Foxconn μόνο για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα που είναι αυξημένη η ανάγκη για επιπλέον παραγωγή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights