Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy S10 εμφανίστηκε στο Geekbench με τον Exynos 9820
Galaxy S10

Το Galaxy S10 εμφανίστηκε στο Geekbench με τον Exynos 9820

απο Kostas Gliatiotis

Όπως και οι περισσότερες συσκευές πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση τους, έτσι και το Galaxy s10 έκανε την εμφάνιση του στην λίστα αποτελεσμάτων του Geekbench , αυτή τη φορά πιθανότατα κοντά στην τελική μορφή του.

Πρόκειται για την έκδοση με τον νεότερο Exynos 9820 επεξεργαστή της Samsung στο εσωτερικό του, η οποία και πετυχαίνει ένα εντυπωσιακά υψηλό αποτέλεσμα στο single core test του συγκεκριμένου benchmark.

Μέχρι στιγμής, καμία συσκευή από τον χώρο του Android δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις 4.000 σαν «σκορ» στο συγκεκριμένο single core test, φαίνεται όμως ότι ο Custom επεξεργαστής της Samsung μπορεί να «πετύχει» ένα σκορ 4.382.

Ο Exynos 9820 έχει συνολικά τρεις ομάδες από πυρήνες επεξεργασίας στο εσωτερικό του. Η μια από αυτές περιέχει δυο πυρήνες που είναι σχεδιασμένοι από την ίδια τη Samsung, και φαίνεται ότι είναι σημαντικά ισχυρότεροι από τους νεότερους διαθέσιμους Α-76 της ARM.

Οι Α-76 αυτοί είναι στην δεύτερη ομάδα των δυο πυρήνων που έχει στο εσωτερικό του ο Exynos 9820, όμως το Geekbench μετράει στο single core την απόδοση του κάθε φορά ισχυρότερου, και στην συγκεκριμένη περίπτωση του mongoose πυρήνα επεξεργασίας της Samsung.

Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι στο multicore test, το Galaxy S10 δεν πετυχαίνει κάποιο ιδιαίτερα υψηλό αποτέλεσμα. Ο Exynos 9810 στο εσωτερικού ως Galaxy s9 και του Note 9, ρίχνει σημαντικά την συχνότητα λειτουργίας των ισχυρών «πυρήνων» του όταν δουλεύουν ταυτόχρονα και οι τέσσερις, και πιθανότατα η Samsung έχει επιλέξει ανάλογα πολιτική και στον Exynos 9820 για λόγους κατανάλωσης και παραγωγής θερμότητας.

Ο Exynos 9810 είχε επίσης σημαντικά προβλήματα αυξημένης κατανάλωσης ενέργειας σε απαιτητική χρήση, κάτι που μένει να δούμε αν η εταιρεία έχει διορθώσει στον αντικαταστάτη του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights