Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Apple πουλάει τα τελευταία iPhone SE στα 249 δολαρια
iPhone se

Η Apple πουλάει τα τελευταία iPhone SE στα 249 δολαρια

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι έχει πλέον περισσότερο από δυο χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του, το iPhone SEbτης Apple φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει « εξαφανιστεί» από την αγορά.

Η εταιρεία ξεκίνησε να πουλάει τα τελευταία κομμάτια που της έχουν μείνει, σε εντυπωσιακά χαμηλή τιμή που φτάνει τα μόλις 249 δολαρια για την έκδοση με τα 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Μάλιστα λίγο πιο ακριβά, στα 299 δολαρια, μπορεί να πάρει κάποιος την μεγαλύτερη έκδοση με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η τιμή αυτή είναι εντυπωσιακά χαμηλότερη από την αρχική των 449 δολαρίων, η τουλάχιστον την τελευταία τιμή στην οποία είχε διατεθεί το iPhone SE.

Η συσκευή είναι πλέον σχεδόν τριών χρόνων και το hardware στο εσωτερικό της είναι αντίστοιχα παλιό. Ο επεξεργαστής του iphone SE είναι ο Α9 της Apple, ο ίδιος δηλαδή με το iPhone 6s που είναι τυπικά ακόμα παλιότερο.

Παρόλα αυτά, το iPhone SE μπορεί να τρέξει το νεότερο διαθέσιμο iOS 12.1 , αφού η Apple υποστηρίζει με την νεότερη αυτή έκδοση όλες τις παλαιότερες συσκευές της μέχρι και το iPhone 5s.

Δυστυχώς φαίνεται ότι η συγκεκριμένη τιμή είναι μόνο για τις Ηνωμένες πολιτείες, και πρακτικά για όσες συσκευές έχει ακόμα διαθέσιμες η Apple. Η εταιρεία δεν ξεκίνησε να παράγει νέα iPhone SE κάτι που σημαίνει ότι η προσφορά θα διαρκέσει όσο έχει συσκευές διαθέσιμες στα καταστήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights