Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Meizu Zero : Το πρώτο Smartphone χωρίς κανένα πλήκτρο και θυρα
Meizu zero

Meizu Zero : Το πρώτο Smartphone χωρίς κανένα πλήκτρο και θυρα

απο Kostas Gliatiotis

Ένα πραγματικά ασυνήθιστο Smartphone παρουσίασε σήμερα η κινεζική meizu, που δεν έχει καμία θύρα απολύτως, αλλά και κανένα πλήκτρο. Το meizu zero είναι το πρώτο Smartphone αυτού του είδους, και χρησιμοποιεί μερικές έξυπνες λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται σε μια συσκευή αυτού του είδους.

https://youtu.be/j-kM8FohVy0

Το meizu zero έχει αντικαταστήσει τα πλήκτρα στο πλαϊνο του μέρος με μια επιφάνεια που είναι ευαίσθητη στην αφή, κάτι που ήδη είχε δοκιμάσει να κάνει η HTC με το U12+, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία όμως.

Για την φόρτιση τώρα, το meizu zero φορτίζει ασύρματα όπως και αρκετές άλλες συσκευές που έχουν αντίστοιχη δυνατότητα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει πετύχει την γρηγορότερη ασύρματη φόρτιση, στα 18W , με μικρή πάντως διαφορά από τις συσκευές του ανταγωνισμού.

Για το ηχείο έχει χρησιμοποιηθεί ένα «πιεζοηλεκτρικο» σύστημα ανάλογο με αυτό που χρησιμοποιούσε η Xiaomi στο πρώτο mi mix, και μείνει να δούμε κατά ποσό θα είναι αποδοτικό από την στιγμή που χρησιμοποιεί μόνο τη δόνηση που παράγεται στην πλάτη της συσκευής για ήχο.

Το τελευταίο που είναι γνωστό είναι η οθόνη των 6 ιντσών, που είναι και εδώ τεχνολογίας ampler, αφού η εταιρεία έχει ήδη αρκετά καλή σχέση με τη Samsung που τις κατασκευάζει. Οι δυο κάμερες στο πίσω μέρος έχουν ανάλυση 12 ΜΡ για τη βασική και 20 για την δεύτερη, σε μια διάταξη ίδια με αυτή του 16tth που υπάρχει επίσημα και στη χώρα μας.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του meizu zero είναι ο snapdragon 845, όμως δεν είναι ακόμα γνωστό με πόση μνήμη RAM συνδυάζεται και ποιες θα είναι οι διαθέσιμες εκδοσεις αποθηκευτικού χώρου. Η εταιρεία δεν έχει δώσει επίσης και συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το zero, όπως ούτε και την τιμή του, έστω για την αγορά της Κίνας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights