Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το αναδιπλούμενο Smartphone της Xiaomi εμφανίζεται σε Video
xiaomi

Το αναδιπλούμενο Smartphone της Xiaomi εμφανίζεται σε Video

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν ανορθόδοξο τρόπο, μέσω ενός ερασιτεχνικού βίντεο. ο Lin Bin, πρόεδρος και συνιδρυτής της Xiaomi, αποκάλυψε πριν μερικές ώρες, το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της εταιρείας ή τουλάχιστον ένα πρωτότυπο αυτού.

Το μικρό βίντεο δείχνει τον Lin Bin να δοκιμάζει το αναδιπλούμενο Smartphone της Xiaomi, να πλοηγείται στο μενού του, και να βλέπει ένα μικρό βίντεο σε αυτό (inception!). Στην συνέχεια ο Lin bin διπλώνει την οθόνη, για να δείξει πως γίνεται αυτό, και προφανώς για να επιβεβαιώσει ότι όντως πρόκειται για αναδιπλούμενο Smartphone.

https://www.youtube.com/watch?v=oxQrFmQ-Txk

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η οθόνη διπλώνει σε δύο διαφορετικά σημεία στο πλαϊνό της μέρος, και διπλώνει προς τα έξω, κάτι που σημαίνει ότι δεν προστατεύεται στην συνέχεια, ενώ φαίνεται να παραμένει ενεργό και το κομμάτι που έχει διπλωθεί. Το αναδιπλούμενο Smartphone φαίνεται να έχει αρκετά μεγάλη οθόνη όταν είναι πλήρως ανοιχτό, με τετράγωνο σχεδιασμό, κάτι μάλλον αναμενόμενο με βάση τον τρόπο που διπλώνει στην συνέχεια.

Δυστυχώς δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα παρουσιάσει επίσημα η Xiaomi το δικό της αναδιπλούμενο Smartphone, και είναι ιδιαίτερα πιθανό ο Lin Bin να ήθελε απλά να επιβεβαιώσει με αυτό το βίντεο ότι η εταιρεία του έχει ήδη μια τέτοια συσκευή στο στάδιο του σχεδιασμού. Πλέον θεωρείται δεδομένο ότι τα Smartphones αυτού του είδους είναι αντικείμενο που δείχνει την τεχνογνωσία μιας εταιρείας, και η Xiaomi δεν θέλει να μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights