Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Nokia 8.1 ξεκινά να πωλείται στην Αγγλια
Nokia 8.1

Το Nokia 8.1 ξεκινά να πωλείται στην Αγγλια

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι οι περισσότεροι περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Nokia 9 με τις…. πέντε κάμερες, η εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει επίσημα το νεότερο της μέχρι στιγμής Smartphone, το Nokia 8.1 , αρχικά από τη αγορά της Αγγλίας.

Η εταιρεία έβγαλε μια επίσημη ανακοίνωση ότι το Nokia 8.1 ξεκίνησε να πωλείται επίσημα, στη τιμή των 380 λιρών Αγγλίας περίπου. Με αυτά τα χρήματα η εταιρεία προσφέρει ένα σχετικά ανταγωνιστικό τηλέφωνο στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας.

Η οθόνη του Nokia 8.1 έχει προφανώς notch στο πάνω μέρος της, παρότι η εταιρεία συνηθίζει να το κρύβει στη συνέχεια στο γραφικό περιβάλλον. Η ανάλυση της είναι 2340 x 1080 pixels, με διαγώνιο 6.2 ιντσών, ενώ όπως και στο εντυπωσιακό Nokia 7.1 που ήδη κυκλοφορεί και στη χώρα μας, υποστηρίζεται και η προβολή HDR περιεχομένου.

Στο εσωτερικό του Nokia 8.1 βρίσκεται ο Snapdragon 710 της Qualcomm, και είναι από τις πρώτες συσκευές με αυτόν που έρχονται επίσημα στην Ευρώπη. Στη βασική του έκδοση συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM, και 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Τέλος, οι δυο κάμερες στο πίσω μέρος έχουν ανάλυση 12 και 13 Mpixels, με οπτικά μέρη από την Carl Zeiss όπως συνηθίζεται πλέον στα ακριβότερα smartphones της Nokia, ενώ η βασική διαθέτει και OIS.

Η εταιρεία φημίζεται πλεον για την προτίμηση του Stock Android, και το Nokia 8.1 έρχεται με τη νεότερη έκδοση 9.0 Pie προ-εγκατεστημένη. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν το Smartphone θα αρχίσει να διατίθεται και σε άλλες αγορές στην Ευρώπη, αλλά και η τιμή πώλησης του σε αυτές. Σε περίπτωση που έρθει επίσημα και στη χώρα μας, θα φροντίσουμε να το έχουμε διαθέσιμο για το καθιερωμένο μας review.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights