Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Πιο “οικολογικές” συσκευασίες θα χρησιμοποιεί η Samsung στο μέλλον
Samsung

Πιο “οικολογικές” συσκευασίες θα χρησιμοποιεί η Samsung στο μέλλον

απο Kostas Gliatiotis

Είναι δεδομένο ότι μια εταιρεία με το μέγεθος της Samsung, και τον αριθμό των προϊόντων που κατασκευάζει και πουλάει, παράγει έναν αρκετά μεγάλο όγκο από χαρτί και πλαστικό για τις συσκευασίες τους.

Αναγνωρίζοντας τις επιπτώσεις που έχει για το περιβάλλον η παραγωγή τόσο μεγάλου όγκου απορριμμάτων, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αρχίσει να χρησιμοποιεί ήδη ανακυκλωμένα υλικά. Πιο συγκεκριμένα, από το πρώτο μισό του 2019 και μετά, η εταιρεία θα καταργήσει το πλαστικό στις συσκευασίες των Smartphones, των τηλεοράσεων, και όλων των προϊόντων που μπορεί να γίνει αυτό.

Τη θέση του πλαστικού θα πάρει …. ανακυκλωμένο πλαστικό, και σε βιοδιασπώμενη μορφή όπου αυτό είναι δυνατόν, ενώ θα αυξήσει και τη χρήση του ανακυκλωμένου χαρτιού, που ήδη σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιεί για τις συσκευασίες ειδικά των Smartphones της.

Μάλιστα η Samsung έχει προχωρήσει ένα βήμα περισσότερο, και θα κάνει “ματ” την απόχρωση μέχρι και στους φορτιστές, αφού η επίστρωση που τους κάνει να γυαλίζουν είναι από υλικό που δεν ανακυκλώνεται.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights