Αρχικη APPS / GAMES Η Google αλλάζει την εμφάνιση του Gmail App
gmail-unified-inbox-in2mobile-featured-image

Η Google αλλάζει την εμφάνιση του Gmail App

απο Kostas Gliatiotis

Η Google έχει εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια πλέον, παρουσίασει την νέα εμφάνιση που θέλει να έχουν οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της, με την ονομασία Material Theme. Μια από τις τελευταίες εφαρμογές που δεν είχαν “ενημερωθεί” με αυτή την νέα εμφάνιση είναι αυτή του Gmail, κάτι που όμως έχει ξεκινήσει να αλλάζει σταδιακά.

Η εφαρμογή του Gmail για Android Smartphones αρχικά, και iOS συσκευές στην συνέχεια, θα αποκτήσει μια πιο “απλή” εμφάνιση, βασισμένη στο άσπρο χρώμα, χωρίς ιδιαίτερες άλλες διαφορές από την τωρινή της μορφή. Οι βασικές αλλαγές εκτός της εμφάνισης, είναι η μεγαλύτερη Search Bar στο πάνω μέρος της εφαρμογής, αφού η εταιρεία σωστά δεν θέλει να αλλάξει την λειτουργικότητα σε μεγαλύτερο βαθμό.

Πιο εύκολη έχει γίνει όμως και η εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών, που πλέον γίνεται και αυτή από το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει την ξεχωριστή Toolbar του Gmail ο χρήστης. Όπως πάντα, η νεότερη έκδοση της εφαρμογής του Gmail γίνεται σταδιακά διαθέσιμη ανά χώρα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει μέχρι και μερικές εβδομάδες μέχρι να εμφανιστεί και στις συσκευές που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights