Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Έρχεται 4K στα 60fps για το Xiaomi Mi 8
Mi 8

Έρχεται 4K στα 60fps για το Xiaomi Mi 8

απο Kostas Gliatiotis

Μέσω μιας απάντησης σε φωτογραφίες τραβηγμένες με το night mode που πρόσφατα απέκτησε μέσω αναβάθμισης το mi 8 της Xiaomi, ο Lin bin, πρόεδρος της εταιρείας, επιβεβαίωσε ότι και η εγγραφή βίντεο σε 4K με 60fps θα έρθει επίσης με μελλοντική αναβάθμιση.

Ο πρόεδρος της εταιρείας έδωσε περισσότερες πληροφορίες, αφού επιβεβαίωσε ότι η αναβάθμιση ετοιμάζεται μεν, όμως θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους δυο μήνες.

Το mi 8 έχει τυπικά την ίδια πίσω καμερα με το νεότερο Mi Mix 3 της εταιρείας, που από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του προσέφερε τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Μάλιστα οι δυο συσκευές χρησιμοποιούν και τον ίδιο επεξεργαστή στο εσωτερικό τους, που επίσης υποστηρίζει με χαρακτηριστική άνεση την εγγραφή με 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει ένα άριστο ιστορικό στον τομέα των αναβαθμίσεων, αφού το night mode έχει ήδη προστεθεί στο Mi 8 μέσω αναβάθμισης, αλλά ακόμα και στο Pocophone F1 που είναι ένα σημαντικά οικονομικότερο Smartphone, και παραδόξως έχει ήδη αποκτήσει και την εγγραφή σε 4Κ με 60 FPS

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights