Αρχικη APPS / GAMES Το WhatsApp κλειδώνει πλέον ξεχωριστά με το FaceID της Apple
whatsapp

Το WhatsApp κλειδώνει πλέον ξεχωριστά με το FaceID της Apple

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα προστέθηκε στην νεότερη έκδοση του WhatsApp για iOS συσκευές, αυτή του κλειδώματος της εφαρμογής μέσω του FaceID αλλά και του touchID στις παλαιότερες συσκευές της Apple.

Πιο συγκεκριμένα, ακόμα και αν ο ιδιοκτήτης του iPhone ή του iPad δεν θέλει να έχει τη συσκευή του κλειδωμένη με κάποιον από αυτούς τους δύο τρόπους, θα μπορεί να κλειδώσει συγκεκριμένα την εφαρμογή του WhatsApp. Κάθε φορά που θα ανοίγει την εφαρμογή στη συνέχεια, αυτή θα περιμένει επιβεβαιώση με έναν από αυτούς τους τρόπους για να προβάλει τα μηνύματα.

Η νέα δυνατότητα ενεργοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις ασφαλείας της εφαρμογής του WhatsApp, και είναι πλήρως ανεξάρτητη από το επίπεδο ασφαλείας που έχει επιλέξει ο ιδιοκτήτης της συσκευής για κάθε άλλη περίπτωση. Οι ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα προβάλλονται κανονικά στην οθόνη κλειδώματος, ενώ η προεπισκόπιση τους εξαρτάται και εδώ από το επίπεδο ασφάλειας που έχει ρυθμίσει ο χρήστης για ολόκληρη τη συσκευή.

Όπως σε κάθε περίπτωση έτσι και εδώ, η αναβάθμιση της εφαρμογής του WhatsApp που ενεργοποιεί την συγκεκριμένη δυνατότητα, διατίθεται σταδιακά ανά χώρα, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν να καθυστερήσει να εμφανιστεί και στην Ελλάδα. Προς το παρόν πάντως το WhatsApp δεν έχει κάνει ξεκάθαρο αν θα προσφέρει αντίστοιχη δυνατότητα και σε Android Smartphones, έστω και μόνο με τη χρήση του αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights