Αρχικη APPS / GAMES Νέα εμφάνιση για την 10η έκδοση της εφαρμογής του Viber
Viber

Νέα εμφάνιση για την 10η έκδοση της εφαρμογής του Viber

απο Kostas Gliatiotis

Μια σημαντική αλλαγή περιλαμβάνει η νεότερη έκδοση της εφαρμογής του viber, αφού μετά από αρκετά χρόνια αλλάζει σημαντικά η εμφάνιση της.

Η 10η έκδοση της εφαρμογής, έρχεται με σημαντικά αλλαγμένη εμφάνιση που πλέον βασίζεται στο άσπρο χρωμα σχεδόν για το σύνολο της. Το συνηθισμένο μωβ χρωμα που ήταν μέχρι τώρα χαρακτηριστικό του viber, υπάρχει πλέον σε συγκεκριμένα σημεία της εφαρμογής, όπως στη γραμματοσειρά και σε κάποια εικονίδια.

Μια ακόμα αλλαγή της νεότερης έκδοσης είναι η ενοποίηση των διαφορετικών συνομιλιών σε μια λίστα. Οι ιδιωτικές συνομιλίες, οι ομαδικές αλλά και τα κανονικά μηνύματα, θα εμφανίζονται πλέον σε μια μόνο λίστα και θα διαφέρουν με βάση το εικονίδιο τους.

Η νέα έκδοση του Viber είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα και για iOS αλλά και για Android συσκευές. Όπως σε κάθε περίπτωση έτσι και εδώ, η αναβάθμιση διατίθεται σταδιακά, και τουλάχιστον επίσημα δεν έχει φτάσει ακόμα και στην Ελλάδα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights