Αρχικη APPS / GAMES 207 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες του Spotify
Spotify

207 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες του Spotify

απο Kostas Gliatiotis

Η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Spotify για το 2018 περιέχει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον αριθμό των συνδρομητών του, αλλά και την ανάπτυξη που έχει πετύχει σε ετήσια βάση.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του Spotify έφτασαν πλέον τα 207 εκατομμύρια, αυξημένοι κατά 29% σε σύγκριση με το 2017. Μάλιστα ξεπέρασαν και τις προβλέψεις του ίδιου του Spotify που περίμενε ανάμεσα σε 199 και 206 εκατομμύρια χρήστες.

Φυσικά σημασία έχει πόσοι από αυτούς έχουν ενεργή μηνιαία συνδρομή επι πληρωμή, όμως και εκεί τα νούμερα είναι εντυπωσιακά, αφού το Spotify αναφέρει 97 εκατομμύρια χρήστες που πληρώνουν κάθε μήνα. Παρόλα αυτά δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την κάθε μια από αυτές τις συνδρομές και το είδος της.

Μάλιστα το 2018 είναι η πρώτη χρόνια λειτουργίας του Spotify που τελείωσε με κέρδη και όχι με ζημιές. Συγκεκριμένα η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει 107 εκατομμύρια δολαρια, μετά από ζημιές 6 εκατομμυρίων στο τρίτο τρίμηνο της χρονιάς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights