Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Δύο νέες εκδόσεις του Nokia 5.1 Plus θα κυκλοφορήσει η HMD Global
nokia 5.1 plus

Δύο νέες εκδόσεις του Nokia 5.1 Plus θα κυκλοφορήσει η HMD Global

απο Kostas Gliatiotis

Το Nokia 5.1 Plus αποτελεί την πρόταση της εταιρείας στη μεσαία κατηγορία, και όπως έχουμε δει και στο αναλυτικό Review του, είναι αρκετά ενδιαφέρον, ειδικά για όσους αναζητούν ένα σχετικά οικονομικό Smartphone με Stock Android.

H εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κάνει διαθέσιμες στην Ευρωπαϊκή αγορά δύο νέες εκδόσεις του Smartphone, που θα έχουν μεγαλύτερη μνήμη RAM και περισσότερο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Η αρχική έκδοση είχε 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου, και οι νεότερες θα έρθουν με 4 GB και 64 αντίστοιχα, ενώ θα υπάρχει και μια ακόμα μεγαλύτερη, με 6 GB RAM και επίσης 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η μεγαλύτερη έκδοση με τα 6 GB RAM θα κοστίζει περίπου 230 δολάρια σύμφωνα με την Nokia, όμως η τιμή αυτή θα είναι σίγουρα υψηλότερη στην Ευρωπαϊκή ένωση με την φορολογία και την διαφορά στην ισοτιμία του ευρώ σε σύγκριση με το δολάριο. Σε κάθε περίπτωση οι δύο νέες εκδόσεις του Nokia 5.1 Plus θα το κάνουν ακόμα πιο “ενδιαφέρον” για όσους πιθανότατα σωστά θεωρούσαν ότι η αρχική του έκδοση ήταν λιγότερο ικανοποιητική για πιο απαιτητική χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights