Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στο τέλος Μαρτίου ανακοινώνεται το P30
p30

Στο τέλος Μαρτίου ανακοινώνεται το P30

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν ανορθόδοξο τρόπο, και πιθανότατα… κατά λάθος, η Huawei αποκάλυψε την ημερομηνία επίσημης παρουσίασης των επόμενων P30, στο τέλος Μαρτίου και συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Ένα δελτίο τύπου της εταιρείας που αναφέρεται στο γραφείο της στην Πολωνία, και εστιάζει στο ότι πρόκειται να προσλάβει επιπλέον προσωπικό, αναφέρει στο τέλος του την παρουσίαση των P30 πιθανότατα κατά λάθος. Η εταιρεία είναι πρώτη σε πωλήσεις στην χώρα, με ποσοστό 33.4% της αγοράς, επιτυχία που οφείλει στην ιδιαίτερη επιτυχία των P20 και P20 pro που είχε παρουσιάσει πριν περίπου ένα χρόνο.

Η παρουσίαση τους είχε γίνει και πάλι στο Παρίσι, και φαίνεται ότι η πόλη “ταιριάζει” στην Huawei και τις συσκευές της, ενώ σίγουρα θα είναι μια πολύ καλη ευκαιρία να αναδείξει και τις φωτογραφίες δυνατότητες των επόμενων P30. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει δύο συσκευές όπως και πριν ένα χρόνο, με το “κανονικό” P30 να έχει τρεις κάμερες πλέον, και το μεγαλύτερο P30 Pro να έρχεται με συνολικά τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του.

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της παρουσίασης, είναι δεδομένο ότι θα γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τις δύο συσκευές, όπως και για το μικροτερο P30 Lite που παραδοσιακά καλύπτει την λίγο χαμηλότερη κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights