Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple : 189 εκατομμύρια ενεργά iPhone στις Ηνωμένες Πολιτείες

Apple : 189 εκατομμύρια ενεργά iPhone στις Ηνωμένες Πολιτείες

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι είναι κοινό μυστικό ότι η Apple αντιμετωπίζει πλέον “προβλήματα” σε πωλήσεις και μερίδιο αγοράς σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, και ειδικότερα στην Κίνα, φαίνεται ότι η εταιρεία έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη βάση πελατών στην εγχώρια αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με στοιχεία της CIRP, που βασίζονται κατά κύριο λόγο στα νούμερα που δίνει η ίδια η Apple στη δημοσιότητα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν ούτε λίγο ούτε πολύ, 189 εκατομμύρια ενεργά iPhones στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος από τα 166 εκατομμύρια στα τέλη του 2017, αλλά και από τα περίπου 185 εκατομμύρια το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Οι πωλήσεις των iPhone XS, XS Max και XR, φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα καλές για την Apple στην εγχώρια αγορά, με τους περισσότερους χρήστες να έρχονται για πρώτη φορά στον “κόσμο” του iOS. Παρόλα αυτά, σε παγκόσμιο επίπεδο, η Apple πούλησε σύμφωνα με την CIRP, περίπου 66 εκατομμύρια iPhones το τρίτο τρίμηνο του 2018, λιγότερα από το νούμερο που υπολογίζει η CounterPoint στα 66 εκατομμύρια.

Η ίδια η Apple έχει σταματήσει πλέον να ανακοινώνει ακριβώς τον αριθμό των συσκευών που πουλάει, και περιορίζεται πλέον στο να αναφέρει μόνο τα συνολικά έσοδα από αυτές τις πωλήσεις. Η τελευταία φορά που είχε δώσει αντίστοιχα νούμερα, το τέταρτο τρίμηνο του 2017, η εταιρεία έχει διαθέσει στην αγορά περίπου 77 εκατομμύρια iPhones. Αυτό σημαίνει ότι έστω και αν προσωρινά τα έσοδα παραμένουν στα ίδια επίπεδα, αυτό οφείλεται στην αυξημένη τιμή πώλησης των νεότερων iPhones, και όλες οι πηγές αναφέρουν πλέον σαν δεδομένο ότι έχει μειωθεί ο απόλυτος αριθμός συσκευών που πωλούνται.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights