Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Εμπορικές φωτογραφίες του Nokia 9

Εμπορικές φωτογραφίες του Nokia 9

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση του, το Nokia 9 ξεκίνησε να κάνει την εμφάνιση του σε εμπορικές φωτογραφίες, που έχουν σχεδιαστεί από την εταιρεία για να τονίζουν τα χαρακτηριστικά του.

Η μια από αυτές, δείχνει την μπροστινή όψη του Smartphone, και την αρκετά μεγάλη οθόνη του. Παρότι δεν αναφέρεται συγκεκριμένα, και δεν υπάρχει και κάποιος τρόπος να το ξεχωρίσει κανείς στη φωτογραφία, το Nokia 9 θα έχει Amoled οθόνη, και πιθανότατα τον αισθητήρα αποτυπωματω κάτω από αυτή.

Επίσης ενδιαφέρον έχει η πλήρης απουσία κάποιου notch στο πάνω μέρος της οθόνης, με την εταιρεία να επιλέγει την αρκετά πιο παραδοσιακή «συνταγή» του λίγο μεγαλύτερου πλαισίου. Σε αυτό φιλοξενείται η μπροστινή καμερα και το ακουστικό μαζί πιθανοτατα με μερικούς ακόμα αισθητήρες. Μένει να δούμε μόνο ποσό μεγάλο θα είναι το Nokia 9 ακριβώς επειδή το πλαίσιο γύρω από την οθόνη θα είναι σχετικά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, και το μέγεθος της οθόνης θα είναι στις 6 ίντσες με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Για το πίσω μέρος τώρα, οι πέντε κάμερες θα είναι το χαρακτηριστικό του Nokia 9 που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Προς το παρόν δεν είναι ακριβώς γνωστές οι τεχνικές πληροφορίες για κάθε μια από αυτές. Το συνηθισμένο set up με την βασική καμερα, μια με υπέρ ευρυγωνιο φακό και μια Τρίτη με οπτικό ζουμ, καλύπτει μόνο τις τρεις από τις πέντε κάμερες, και μένει να δούμε τι έχει επιλέξει η εταιρεία για τις άλλες δυο.

Στο πίσω μέρος δεν υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων, κάτι που επιβεβαιώνει πρακτικά ότι αυτός θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη του Nokia 9. Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα τη συσκευή στις 24 Φεβρουαρίου, την πρώτη ημέρα της έκθεσης MWC στη Βαρκελώνη, όποτε θα μάθουμε και περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights